O le a le mea e fa'aoga ai le sodium stannate?

Ole fua ole kemikolo olesodium stannate trihydrate o le Na2SnO3·3H2O, ma lona numera CAS o le 12027-70-2. O se fa'apotopotoga ma fa'aoga eseese i alamanuia eseese. O lenei vailaʻau faʻapitoa e faʻaaogaina i le tele o faʻagasologa o gaioiga ona o ona uiga faʻapitoa ma meatotino.

O se tasi o faʻaoga autu osodium stannateo lo'o i le gaosiga o tioata. E masani ona faʻaaogaina i totonu o le fale tioata e avea o se faʻamalamalamaga, fesoasoani e aveese mea leaga ma faʻaleleia atili le manino ma le lelei o le oloa mulimuli. O le Sodium stannate e galue e pei o se faʻafefe, faʻalauiloaina le liusuavai o le tioata i le maualalo o le vevela ma faʻaleleia lona faʻaogaina i le taimi o le gaosiga. E le gata i lea, e fesoasoani e pulea le viscosity o tioata uʻamea, fesoasoani i le faʻaleleia atili o le lelei atoatoa o le gaosiga o tioata.

O le isi faʻaoga taua osodium stannateo loʻo i totonu o le fanua o le eletise. O lo'o fa'aogaina lenei fa'aputuga e fai ma 'au'au autu i le fa'aputuina o vaifofo u'u apa ma e fa'aaogaina lautele e fa'aofuina ai le tele o mea fa'apipi'i u'amea. O le fa'aogaina o le eletise e aofia ai le sodium stannate e fesoasoani e fausia ai se puipui ma teuteu teuteu o apa i luga o le pito i luga, maua ai le fa'afefeteina ma fa'aleleia atili ai le matagofie o le mea ua ufiufi. O le mea lea ua avea ai le sodium stannate ma mea taua i le gaosiga o oloa fa'apipi'i apa mo alamanuia e pei o mea tau eletise, ta'avale ma le u'amea.

I le male,sodium stannate trihydratee taua tele lona sao i le pisinisi ie. E fa'aaogaina i le gaosiga o nisi ituaiga o vali ma pa'u ma e galue e pei o se mordant—se mea e fesoasoani e fa'asa'o le lanu i le ie. E ala i le faia o mea lavelave ma vali, e fesoasoani le sodium stannate e fa'aleleia atili ai le saosaoa o le lanu ma fufulu le tumau o 'ie vali, fa'amautinoa o lo'o tumau pea lanu viia tusa lava pe uma ona fufulu fa'afia.

I le faaopoopo atu i nei talosaga, o le sodium stannate o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o catalysts, faʻasologa o vailaʻau ma o se vaega i nisi o togafitiga vai. O lona felagolagoma'i ma le fetaui lelei ma faiga fa'apisinisi eseese e avea ai ma mea taua ma fa'aoga tele.

E taua le maitauina e ui lava o le sodium stannate e tele mea lelei i mea tau alamanuia, e tatau ona taulimaina ma faʻaoga ma le faʻaeteete lenei mea. E pei lava o soʻo se vailaʻau, e tatau ona mulimulitaʻia faiga saogalemu talafeagai ma faʻatautaia e faʻamautinoa ai le soifua manuia o tagata faigaluega ma le siosiomaga.

I se aotelega,sodium stannate trihydrate,faʻatasi ai ma le numera CAS 12027-70-2, o se faʻalapotopotoga taua e faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese. O mea fa'apitoa a le Sodium stannate ua avea ai ma mea e mana'omia i le tele o faiga fa'apisinisi, mai le gaosiga o tioata i le fa'aeletise ma le vali ie. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi ma mea fou, o le fa'aogaina o le sodium stannate e ono fa'alauteleina, ma fa'ailoa atili ai lona taua i le vaega o alamanuia.

Feso'ota'i

Taimi meli: Aukuso-07-2024