O le a le mea e fa'aoga ai le Nn-Butyl benzene sulfonamide?

Nn-Butylbenzenesulfonamide,ua lauiloa foi o le BBSA, o se tuufaatasiga ma le numera CAS 3622-84-2. O se mea faʻapitoa e maua ai faʻaoga i pisinisi eseese ona o ona uiga faʻapitoa. O le BBSA e masani ona faʻaaogaina e avea o se plasticizer i le gaosiga o polymer ma o se vaega o lubricants ma coolants. O lona fausaga vailaʻau o loʻo iai mama benzene ma vaega sulfonamide, faʻatagaina e faʻaleleia ai le fetuutuunai ma le tumau o mea aʻo tuʻuina atu foi le vevela ma mea faʻafefe.

 

O se tasi o faʻaoga autu oN-butylbenzenesulfonamidee pei o se plasticizer i le gaosiga o palasitika ma polymers. Plasticizers o mea faʻaopoopo e faʻaopoopo i mea faʻapipiʻi palasitika e faʻaleleia ai lo latou fetuutuunai, gaioiga faʻaogaina ma le tumau. BBSA cas 3622-84-2 e sili ona aoga i lenei mea ona e faʻaititia ai le vevela suiga tioata o le polymer, faʻafaigofie atili ma faigofie ona faʻagasolo. O le mea lea e avea ai ma vaega taua i le gaosiga o oloa eseese palasitika, e aofia ai paipa PVC, uaea ma vaega taʻavale.

 

I le faaopoopo atu i le avea o se plasticizer,n-butylbenzenesulfonamidee faʻaaogaina foi e avea o se lubricant ma coolant i talosaga tau alamanuia. O lona fausaga vailaʻau e mafai ai ona fausia se ata manifinifi puipuia i luga o uʻamea, faʻaitiitia ai feteʻenaʻiga ma ofuina. E avea lea ma mea fa'aopoopo lelei i masini ma masini lubricant formulations, fesoasoani e fa'ateleina le lelei ma le ola o vaega fe'avea'i. E le gata i lea, o mea e fa'afefeteina a le BBSA e talafeagai mo le fa'aoga e fai ma fa'amalulu, fesoasoani e fa'ate'a le vevela ma fa'amautu le vevela o galuega i faiga fa'apisinisi eseese.

 

O foliga oNn-butylbenzenesulfonamideo loʻo faʻaalia i lona fausaga mole, e aofia ai se mama benzene ma se vaega butyl faʻapipiʻi ma se vaega galue sulfonamide. O lenei fausaga e tuʻuina atu ai le cas 3622-84-2 mea faʻapitoa, e mafai ai ona fegalegaleai ma isi molelaʻau e tuʻuina atu ai le fetuutuunai, lubricity ma le vevela faʻafefe i mea o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu. O le fausaga mole mole a le BBSA e fesoasoani foi i lona mautu ma le fetaui ma le tele o polymers ma sua o fale gaosi oloa, ma avea ai ma mea faaopoopo aoga ma aoga i le tele o talosaga.

 

I se aotelega,n-butylbenzenesulfonamide (BBSA)ose fa'aputuga taua ma le tele o fa'aoga i le palasitika, polymers, ma lubricants alamanuia. O lana matafaioi o se palasitika e faʻaleleia ai le fetuutuunai o le polymer ma le gaosiga o meatotino, ae o lona lubrication ma mea faʻafefe vevela e avea ai ma vaega taua o sua faʻapisinisi. O le fausaga mole mole tulaga ese a le BBSA e mafai ai ona tuʻuina atu nei mea aoga i meafaitino o loʻo tuʻufaʻatasia ai, ma avea ai ma faʻaopoopoga taua ma faʻaoga i le tele o gaioiga faʻapisinisi.

Feso'ota'i

Taimi meli: Me-28-2024