O le a le mea e faʻaaogaina ai le Trimethylolpropane trioleate?

Trimethylolpropane trioleate,foi o le TMPTO poʻo le CAS 57675-44-2, o se faʻalapotopotoga faʻapitoa ma taua ma le tele o faʻaoga. O lenei ester e maua mai i le tali atu o le trimethylolpropane ma le oleic acid, e maua ai se oloa ma le tele o mea tau pisinisi. I lenei tusiga, o le a matou suʻesuʻeina le tele o talosaga ma faʻamoemoega o le trimethylolpropane trioleate.

O se tasi o faʻaoga autu otrimethylolpropane trioleatee pei o se lubricant ma lubricant faaopoopo. O lona lelei tele o le lubrication e talafeagai mo le tele o faʻaoga, e aofia ai sua uʻamea, suauʻu hydraulic ma lubricants fale gaosi oloa. O le maualuga o le faʻamaʻiina o le TMPTO ma le faʻasaʻoina o le vevela e fetaui lelei mo talosaga e feagai ma tulaga ogaoga, e pei o masini mamafa ma afi taʻavale. O lona gafatia e faʻaitiitia ai feteʻenaʻiga ma faʻaogaina i masini faʻainisinia e avea ai ma se vaega taua i le gaosiga ma le tausiga o meafaigaluega faʻapisinisi.

E le gata i le avea o se lubricant,trimethylolpropane trioleatee faʻaaogaina e avea o se surfactant ma emulsifier i pisinisi eseese. O lona gafatia e faʻaitiitia ai le vevesi o luga ma faʻamautu emulsions e avea ma mea taua i le gaosiga o vali, paʻu ma faʻapipiʻi. O le fetaui lelei a le TMPTO ma isi vaila'au eseese ma lona gafatia e fa'aleleia ai le fa'asalalauina ma le mautu e fai ai ma fa'aopoopoga taua i le gaosiga o mea fa'apipi'i maualuga ma fa'apipi'i.

E le gata i lea, o le trimethylolpropane trioleate e faʻaaogaina i le gaosiga o tausiga a le tagata lava ia ma mea teuteu. O ona uiga fa'amalieina e avea ai ma mea e sili ona lelei i fua fa'atatau o le tausiga o le pa'u, e fesoasoani e fa'asusu ma fa'alelei le pa'u.TMPTOfaʻaleleia le salalau ma le faʻaogaina o mea teuteu, ma avea ai ma filifiliga lauiloa i kulimi, lotions ma sunscreens. O ona mea e le ga'o ma mama e fa'aoga lelei mo le fa'aogaina i le tele o mea teuteu.

Trimethylolpropane trioleatee iai se lumana'i manuia ona o lo'o fa'aauau pea ona su'e ni fa'aoga fou i pisinisi eseese. O le fa'aogaina o le TMPTO o lo'o fa'amoemoe e fa'aauau pea ona fa'atupula'ia a'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le mana'oga mo lubricant maualuga, surfactants ma emollients. E le gata i lea, o le faʻalauteleina o le faʻamamafa i oloa gafataulimaina ma faʻaleleia le siʻosiʻomaga ua mafua ai le suʻesuʻeina o meaola faʻasolosolo i tuʻufaʻatasiga masani, ma o le natura faʻafouina ma le biodegradable o le TMPTO ua avea ai ma filifiliga lelei mo tagata gaosi oloa o loʻo suʻe ni fofo faʻalelei.

I se aotelega,trimethylolpropane trioleateo loʻo i ai le tele o faʻaoga i lubricants, surfactants ma mea tau tausiga a le tagata lava ia, o loʻo taʻalo ai se sao taua i pisinisi eseese. O ona uiga fa'apitoa e avea ai ma mea taua i le gaosiga o fuala'au sili ona lelei, ma o ona fa'amoemoe mo le fa'aauauina o le tuputupu a'e e susulu. Aʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le manaʻoga mo mea faʻapitoa ma gafataulimaina, o le trimethylolpropane trioleate e faʻamoemoe e faʻaauau pea ona avea ma tagata autu i le maketi o le lalolagi.

Feso'ota'i

Taimi meli: Me-26-2024