O le a le masima sodium o le P-Toluenesulfonic acid?

O lemasima sodium o le p-toluenesulfonic acid, e lauiloa foi o le sodium p-toluenesulfonate, o se vailaʻau faʻapitoa faʻatasi ma le fua faʻasolosolo C7H7NaO3S. E masani ona taʻua i lana numera CAS, 657-84-1. O lenei tuufaatasiga e masani ona faʻaaogaina i pisinisi eseese ona o ona uiga faʻapitoa ma faʻaoga eseese.

Sodium p-toluenesulfonateose pa'epa'e pa'epa'e pa'epa'e pa'epa'e e sili ona so'a i le vai. E maua mai i le p-toluenesulfonic acid, o se vailaʻau malosi malosi, e ala i se tali faʻafefeteina ma le sodium hydroxide. O lenei gaioiga e mafua ai le faʻavaeina o le masima sodium, lea e faʻaalia ai vailaʻau eseese ma mea faʻaletino pe a faʻatusatusa i le matua matua.

O se tasi o uiga autu osodium p-toluenesulfonateo lona solubility sili ona lelei i le vai, ma avea ai o se vaega taua i faiga eseese ma faiga kemikolo. E masani ona faʻaaogaina e fai ma faʻamalosi ma reagent i le faʻapipiʻiina o meaola, aemaise i le gaosiga o vailaʻau, agrochemicals, ma vailaʻau faʻapitoa. O le solubility ma le fa'agaoioiga o le fa'ameamea e fai ma filifiliga lelei mo le fa'alauiloaina o gaioiga fa'apitoa fa'ama'i ma fa'afaigofie le fa'atupuina o molela'a lavelave.

I le faʻaopoopoga i lana matafaioi i le faʻaogaina o meaola, o le sodium p-toluenesulfonate o loʻo faʻaaogaina e avea o se mea faʻapipiʻi eletise i le eletise ma le faʻamaeʻaina o talosaga. O lona gafatia e faʻaleleia ai le faʻatinoga o fofo eletise ma faʻaleleia le lelei o faʻalava uʻamea e avea ai ma filifiliga sili mo pisinisi o loʻo aʻafia i togafitiga i luga o le eleele ma le faʻaogaina o uʻamea.

E le gata i lea, o le sodium p-toluenesulfonate o loʻo faʻaaogaina e avea o se faʻamautu ma faʻaopoopoga i faiga faʻapipiʻi, aemaise lava i le gaosiga o paʻu faʻapipiʻi ma palasitika. O lona fetaui ma faiga polymer eseese ma lona aoga i le puleaina o tali polymerization e saofagā i le tulaga lelei atoa ma le faatinoga o oloa faaiu.

O le fa'aogaina o le tu'ufa'atasiga e fa'alautele atu i le matā'upu o su'esu'ega kemisi, lea e fa'aaogaina e fai ma fa'aliliuga vaega fe'avea'i ile chromatography vai maualuga (HPLC) ma fa'aigoa fa'aigoa ion chromatography. O lona gafatia e faʻaleleia le tuʻueseeseina ma le suʻeina o suʻesuʻega i faʻafefiloi lavelave ua avea ai ma vaega taua i metotia auʻiliʻili o loʻo faʻaaogaina mo suʻesuʻega, pulea lelei, ma le tausisia o tulafono faatonutonu.

I totonu o fale gaosi oloa, o le sodium p-toluenesulfonate o loʻo faʻaaogaina e fai ma sui i le faʻatulagaina o vailaʻau faʻamalositino (APIs) e faʻaleleia ai lo latou solubility, mautu, ma bioavailability. O lona fa'aogaina i le atina'eina o vaila'au ma le fa'atulagaina o lo'o fa'amamafaina ai lona taua i le gaosiga o mea tau vaila'au fa'atasi ai ma mea fa'apitoa mo togafitiga.

I le aotelega, o lemasima sodium o le p-toluenesulfonic acid,po'o le sodium p-toluenesulfonate, e iai sona sao taua i vaega eseese o alamanuia, e aofia ai le fa'aogaina o vaila'au, fa'aeletise, polymerization, kemisi su'esu'e, ma vaila'au. O ona uiga fa'apitoa ma fa'aoga eseese e avea ai ma vaega taua i le atina'eina ma le gaosiga o le tele o oloa.

I le faaiuga, o le sodium p-toluenesulfonate, faʻatasi ai ma lona numera CAS 657-84-1, o se faʻalapotopotoga sili ona lelei e maua ai le faʻaogaina lautele i le tele o pisinisi. O lona solubility, reactivity, ma le fetaui ma faiga eseese ua avea ai ma mea taua i le gaosiga o vailaʻau, meafaitino, ma vailaʻau. I le avea ai o se vaega taua i faiga eseese ma faʻavae, o le sodium p-toluenesulfonate o loʻo faʻaauau pea ona saofagā i le alualu i luma o galuega faʻapisinisi ma faʻasaienisi.

Feso'ota'i

Taimi meli: Iul-04-2024