O le a le mea e faʻaaogaina ai le erucamide?

Erucamide, e taʻua foi o le cis-13-Docosenamide poʻo le erucic acid amide, o se gaʻo gaʻo amide e maua mai i le erucic acid, o le monounsaturated omega-9 fatty acid. E masani ona faʻaaogaina e fai ma sui faʻaseʻe, lubricant, ma faʻamalolo faʻamalolo i pisinisi eseese. Faatasi ai ma le numera CAS 112-84-5, erucamide ua maua faʻasalalauga lautele ona o ona uiga faʻapitoa ma agavaʻa.

O se tasi o faʻaoga muamua oerucamidee fai ma sui fa'ase'e i le gaosiga o ata palasitika ma laupepa. E faʻaopoopoina i le polymer matrix i le taimi o le gaosiga o le gaosiga e faʻaitiitia ai le faʻaogaina o feteʻenaʻiga i luga o le palasitika, ma faʻaleleia atili ai uiga taulima o le ata. E taua tele lenei mea i pisinisi e pei o le afifiina, lea e manaʻomia ai le lamolemole ma le faigofie o le faʻaogaina o ata palasitika mo le gaosiga lelei ma le faʻaaogaina o faʻaoga.

I le faaopoopo atu i lana matafaioi o se sui sooupu,erucamidee fa'aaogaina foi e fai ma lubricant i faiga eseese, e aofia ai le gaosiga o alava polyolefin ma ie. E ala i le tuʻufaʻatasia o le erucamide i totonu o le polymer matrix, e mafai e le au gaosi oloa ona faʻaleleia le gaosiga ma le viliina o alava, e maua ai le faʻaleleia atili o le vulu ma faʻaitiitia le feteʻenaʻiga i le taimi o le gaosiga o ie. Ole mea lea e i'u ai i le gaosiga o 'ie sili ona lelei ma fa'aleleia atili le tumau ma le fa'atinoga.

E lē gata i lea,erucamidee fai ma sui fa'asa'oloto i le gaosiga o oloa palasitika. Pe a faʻapipiʻi i luga o le faʻapipiʻi poʻo le tuʻufaʻatasia i totonu o le polymer formulation, e faʻafaigofie e le erucamide le tuʻuina atu faigofie o oloa faʻapipiʻiina mai le gaʻo, ma puipuia ai le pipii ma faʻaleleia le faʻamaeʻaina atoa o oloa mulimuli. E sili ona aoga i pisinisi e pei o taavale, faufale, ma oloa faʻatau, lea o loʻo manaʻomia ai mea sili ona lelei, e leai se pona e faʻapipiʻiina mea palasitika.

Le felagolagomai oerucamidee o'o atu i tua atu o le malo o palasitika ma polymers. E faʻaaogaina foʻi e fai ma fesoasoani i le gaosiga o mea faʻapipiʻi paʻu, lea e galue ai o se lubricant i totonu, faʻaleleia le tafega o meatotino o le paʻu i le taimi o le gaosiga ma faʻaleleia le faʻasalalauina o mea faʻatumu ma faʻaopoopoga. O le mea lea e maua ai le gaosiga o oloa pa'u ma le fa'aleleia atili o le fa'au'uga, fa'aitiitia le taimi fa'agaioiga, ma fa'aleleia mea tau masini.

E lē gata i lea,erucamidemaua ai talosaga i le faiga o inks, coatings, ma adhesives, lea e galue o se suiga i luga ma anti-blocking agent. E ala i le tuʻufaʻatasia o le erucamide i totonu o nei faʻatulagaga, e mafai e le au gaosi oloa ona ausia le faʻaleleia atili o le lolomiina, faʻaitiitia le poloka, ma faʻaleleia mea o loʻo i luga, e oʻo atu ai i mea lolomi sili ona lelei, paʻu, ma mea faʻapipiʻi.

I le faaiuga,erucamide, ma lona numera CAS 112-84-5,ose mea fa'aopoopo fa'apitoa ma e mana'omia fa'atasi ma le tele o fa'aoga i totonu o pisinisi eseese. O ona uiga fa'apitoa e pei o se sui fa'ase'e, lubricant, ma fa'amalolo fa'amalolo e avea o se vaega taua i le gaosiga o ata palasitika, ie, oloa fa'apipi'i, pa'u pa'u, inks, coatings, ma fa'apipi'i. O se taunuuga, o le erucamide o loʻo i ai se sao taua i le faʻaleleia o le faʻatinoga, tulaga lelei, ma le faʻagasologa o le tele o oloa eseese, ma avea ai ma aseta taua i le vaega o gaosiga.

Feso'ota'i

Taimi meli: Iuni-27-2024